Tips voor BBQ-inzamelingsacties – Ga vandaag nog aan de slag

Een van mijn vrienden vroeg me "Wat is het beste BBQ-pakket in Texas?" Ze vroeg het zich af, want ze verhuist binnenkort naar Laredo en wil echt veel. Ik vertelde haar dat het beste pakket in Texas er een is met eten uit alle verschillende regio's. Om in aanmerking te komen als 'Beste' BBQ-pakket, moet het eten iets zijn dat mensen zal aanspreken die normaal niet naar BBQ-evenementen gaan. Ik hou ook van het woord "Beste" omdat het betekent dat dit pakket het beste is dat er is, punt uit. Dus als iemand je vraagt "wat is het beste BBQ-pakket in Texas", maakt het niet uit of je in El Paso of San Antonio, Texas of waar dan ook bent: je kunt hem vertellen dat de Texas State Fair de beste BBQ in Texas. de-mobiele-bbq.nl.

Nee

Om in aanmerking te komen als een "Beste" BBQ-pakket, moet het eten worden bereid door bedrijven die lid zijn van The Association of Texas BBQ Restaurants (TOBR). Er zijn veel onbelaste fondsen beschikbaar in Texas. Onbelaste fondsen zijn fondsen die vereisen dat u een bepaald bedrag stort om van de voordelen van het fonds te genieten. Nadat u een eerste aanbetaling heeft gedaan, kunt u gratis genieten van barbecuemaaltijden. Veel van deze onbelaste fondsen worden verstrekt door de Texas State Board of Insurance, het Texas Department of Savings and Loan en de North American Association of Property and Casualty Insurers (NAAPCA).

Als je een onbelast fonds in Texas wilt vinden, moet je wat onderzoek doen. De Texas State Board of Insurance heeft bijvoorbeeld een website die u kunt openen voor informatie over de verkoop van onbelaste fondsen in Texas. Er zijn ook onbelaste fondsen in Florida en verschillende andere staten. Neem rechtstreeks contact op met het staatsbestuur om erachter te komen welke onbelaste fondsverkopen in uw land worden aangeboden. Een andere bron van informatie is uw verzekeringsagent, die u mogelijk ook informatie kan geven over de verkoop van onbelaste fondsen.

Klik op de link: https://de-mobiele-bbq.nl/